Echo Onderzoek

Echo-onderzoek

Echo-onderzoek, ook bekend als echografie, is een niet-invasieve medische beeldvormingstechniek die bij FysioWantveld wordt gebruikt om de structuren van het lichaam in detail te bekijken. Onze ervaren professionals kunnen echografie inzetten als een waardevol diagnostisch hulpmiddel om verschillende aandoeningen en letsels te identificeren.

Met behulp van geluidsgolven worden gedetailleerde beelden van de inwendige structuren van het lichaam gecreëerd, zoals spieren, pezen, gewrichten en organen. Dit stelt ons in staat om letsels en afwijkingen te visualiseren en te beoordelen, wat cruciaal is bij de diagnose en behandeling van blessures en aandoeningen.

Of het nu gaat om het onderzoeken van gewrichtsproblemen, het identificeren van spierblessures of het beoordelen van andere medische aandoeningen, echografie is een waardevol instrument dat kan bijdragen aan het stellen van de juiste diagnose en het bepalen van de meest geschikte behandelingsstrategie. Bij FysioWantveld streven we ernaar om de best mogelijke zorg te bieden door middel van geavanceerde diagnostische technieken zoals echo-onderzoek.

De kosten voor een echo-onderzoek bedragen €59,95,-

Maak een afspraak

Bij Fysio Wantveld staan we voor je klaar in Noordwijk. In ons sportmedisch centrum in Noordwijk bieden we diverse diensten aan, waaronder fysiotherapie, personal training, (top)sport performance training en manuele therapie. Plan een intakegesprek in om te ontdekken wat jij nodig hebt om optimaal te presteren.

Neem contact op

ma – do 08:00 – 19:00
vrij – 08:00 – 18:00
zat – 08:00 – 12:30

Vragen? Stuur ons een berichtje.