Spinal Mouse Meting

Spinal Mouse Meting

De Spinal Mouse (Idiag M360) is een nauwkeurig meettoestel waarbij met behulp van een geavanceerd softwareprogramma de lenigheid van de wervelkolom en de positie van de individuele wervels stralingsvrij gemeten kan worden. Dit precisie-instrument is ontwikkeld door een Zwitsers bedrijf in hoogwaardige technologie en heeft zich in de meer dan 20 jaar van zijn bestaan als een zeer betrouwbaar en nauwkeurig meetapparaat bewezen.

Bij de meting zit de patiënt op de behandelbank en rolt de therapeut de Idiag van boven naar beneden over de wervelkolom, in drie verschillende houdingen. Hoogwaardige sensoren registeren elke afwijkende stand van wervels. Zo maakt de Idiag M360 per gemeten houding ongeveer 1100 metingen. De geavanceerde software zet deze getallen vervolgens om naar duidelijke grafische weergaven van de gemeten wervelkolom. De probleemgebieden worden zo duidelijk in kaart gebracht en de (manueel)therapeut kan hierdoor rugproblemen nog gerichter behandelen.

Fysio Wantveld

Maak een afspraak

Bij FysioWantveld staan we voor je klaar in ons mooie Gezondheidscentrum in Noordwijk aan zee. In ons centrum beiden we diverse diensten aan zoals algemene fysiotherapie, echo-onderzoek en shockwave, manuele therapie en revalidatie. Plan een intakegesprek in bij één van de fysiotherapeuten van het team om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

ma – do 08:00 – 19:00
vrij – 08:00 – 18:00
zat – 08:00 – 12:30

Vragen? Stuur ons een berichtje.