Manuele Therapie

Manuele Therapie

Is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op diagnosticeren en het behandelen van musculoskeletale aandoeningen van met name de wervelkolom en aanliggende regio’s zoals bekken- en schoudergordel. Het doel is herstel van optimale bewegingsfuncties van spieren en gewrichten zodat pijnvrij bewegen weer mogelijk wordt. Manuele therapie kenmerkt zich door precieze handmatige technieken, zoal mobilisaties en manipulaties. Daarnaast geeft de manueel therapeut je gerichte oefeningen en adviezen over gezond bewegen.

Onze ervaren manueeltherapeuten bij FysioWantveld passen deze beproefde methoden toe om de oorzaak van jouw klachten aan te pakken.

Bij welke problemen kan de manueel therapeut je helpen?

Nekklachten met of zonder uitstraling naar de armen.

Hoofdpijn vanuit de nek en bepaalde vormen van duizeligheid.

Kaakgewrichtsklachten

Lage rugpijn met of zonder uitstraling naar de benen.

Rib- en borstbeenpijnen.

Heupklachten en bekkenpijn

FysioWantveld

Maak een afspraak

Bij FysioWantveld staan we voor je klaar in ons mooie Gezondheidscentrum in Noordwijk aan zee. In ons centrum beiden we diverse diensten aan zoals algemene fysiotherapie, echo-onderzoek en shockwave, manuele therapie en revalidatie. Plan een intakegesprek in bij één van de fysiotherapeuten van het team om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

ma – do 08:00 – 19:00
vrij – 08:00 – 18:00
zat – 08:00 – 12:30

Vragen? Stuur ons een berichtje.