Fysiotherapie

Fysiotherapie

Onze Benadering

Bij FysioWantveld passen we een persoonlijke en holistische benadering van fysiotherapie toe. Onze behandelingen zijn altijd aangepast aan je specifieke behoeften en doelen. Bij het eerste contact (de intake) inventariseren we je klachten en je hulpvraag. Op basis hiervan én het lichamelijk onderzoek stellen we een individueel behandelplan op dat gericht is op bijvoorbeeld het verminderen van functiestoornissen, verlichten van pijn en voorkomen van verdere blessures.

Onze therapeuten maken gebruik van diverse technieken en modaliteiten waaronder hands-on therapie zoals manuele therapie en myofascial technieken. Bij musculoskelatale klachten, zoals peesblessures, is de behandeling met shockwave een belangrijk onderdeel van de therapie.

We geloven sterk in het belang van educatie én fysieke trainingen en betrekken je actief bij je herstelproces. Dit helpt je niet alleen om beter te begrijpen wat er in je lichaam gebeurt, maar stelt je ook in staat om zelf bij te dragen aan je herstel. Bij diverse aandoeningen kun je een fysiek trainingsprogramma volgen in onze oefenzaal.

Fysio Wantveld

Maak een afspraak

Bij FysioWantveld staan we voor je klaar in ons mooie Gezondheidscentrum in Noordwijk aan zee. In ons centrum beiden we diverse diensten aan zoals algemene fysiotherapie, echo-onderzoek en shockwave, manuele therapie en revalidatie. Plan een intakegesprek in bij één van de fysiotherapeuten van het team om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

ma – do 08:00 – 19:00
vrij – 08:00 – 18:00
zat – 08:00 – 12:30

Vragen? Stuur ons een berichtje.