Knie- en Heuprevalidatie

Knie- en Heuprevalidatie

Zowel knie- als heupproblemen kunnen aanzienlijke belemmeringen vormen mobiliteit en levenskwaliteit. Revalidatie na gewrichtsoperaties vormt een essentieel onderdeel van de zorg die wij bij FysioWantveld bieden. Na een orthopedische ingreep aan knie- of heupgewricht zorgt gerichte begeleiding en oefentherapie voor een optimaal en voorspoedig herstel. Onze fysiotherapeuten hebben de expertise én ervaring in huis om je hierbij te helpen.

Ook bij artrose, ‘slijtage’-klachten, van knie of heup kan de gespecialiseerde fysiotherapeut uitkomst bieden met een specifiek oefenprogramma en begeleiding. Overigens worden oefensessies bij heup- of knieartrose vergoed vanuit de basisverzekering (maximaal 12 per kalenderjaar) na verwijzing door de huisarts of specialist.

Of je nu herstelt van een blessure, een operatie hebt ondergaan of te maken hebt met chronische gewrichtsproblemen, ons team staat klaar om je te helpen. Samen werken we aan het verlichten van pijnklachten, herwinnen van mobiliteit en terugkeer naar een actief leven.

Fysio Wantveld

Bij welke problemen kan de revalidatie je helpen?

Pijn- en mobiliteitsproblemen na ontslag uit het ziekenhuis.

Moeite met bewegingen in het dagelijks leven, zoals wandelen en traplopen.

Verminderde beenspierkracht en algehele conditie.

Moeite met het hervatten van sportactiviteiten.

Maak een afspraak

Bij FysioWantveld staan we voor je klaar in ons mooie Gezondheidscentrum in Noordwijk aan zee. In ons centrum beiden we diverse diensten aan zoals algemene fysiotherapie, echo-onderzoek en shockwave, manuele therapie en revalidatie. Plan een intakegesprek in bij één van de fysiotherapeuten van het team om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

ma – do 08:00 – 19:00
vrij – 08:00 – 18:00
zat – 08:00 – 12:30

Vragen? Stuur ons een berichtje.