Preventie Beweegprogramma

Preventie Beweegprogramma

Na afsluiting van een revalidatie- of medisch trainingsprogramma kun je bij ons  preventietrainingen volgen. Bij FysioWantveld beschouwen we fysieke training als een integraal onderdeel van ons zorgaanbod. De fysiotherapeut maakt een individueel trainingsschema dat is afgestemd op je individuele doelstellingen en behoeften.

Met de trainingen houd je de klachten beter onder controle én verbetert je conditie nog verder. Het helpt je bij het voorkomen van blessures en bevordert een actieve en gezonde levensstijl. Periodiek wordt bekeken of het oefenschema nog in overeenstemming is met je persoonlijke doelstellingen.

Preventietraining kunt je overdag op alle werkdagen én zaterdagochtend bij ons volgen. De duur van de training is ongeveer een uur. Informatie is verkrijgbaar bij de balie fysiotherapie.

Fysio Wantveld

Maak een afspraak

Bij FysioWantveld staan we voor je klaar in ons mooie Gezondheidscentrum in Noordwijk aan zee. In ons centrum beiden we diverse diensten aan zoals algemene fysiotherapie, echo-onderzoek en shockwave, manuele therapie en revalidatie. Plan een intakegesprek in bij één van de fysiotherapeuten van het team om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

ma – do 08:00 – 19:00
vrij – 08:00 – 18:00
zat – 08:00 – 12:30

Vragen? Stuur ons een berichtje.