Training

Training

Bij FysioWantveld beschouwen we training als een integraal onderdeel van ons zorgaanbod. Onze deskundige trainers en fysiotherapeuten werken samen om patiënten te begeleiden bij het bereiken van hun gezondheids- en fitnessdoelen.

Onze trainingsprogramma’s zijn ontworpen om afgestemd te zijn op de individuele behoeften en doelstellingen van elke patiënt. Of u nu traint voor kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit of algemene fitheid, we hebben de expertise en middelen om u te ondersteunen.

We richten ons op het aanleren van de juiste technieken en het ontwikkelen van een duurzaam trainingsprogramma dat zowel uitdagend als haalbaar is. We monitoren uw voortgang nauwgezet om ervoor te zorgen dat u uw doelen bereikt en behoudt.

Bij FysioWantveld begrijpen we dat regelmatige training niet alleen bijdraagt aan uw fysieke welzijn, maar ook aan uw algehele gezondheid en welzijn. We zijn toegewijd om u te helpen bij het creëren van een gezonde levensstijl die blijvende voordelen oplevert. Samen met onze toegewijde professionals zult u in staat zijn om uw fitnessdoelen te bereiken en te genieten van een actiever en gezonder leven.

Fysio Wantveld

Maak een afspraak

Bij FysioWantveld staan we voor je klaar in ons mooie Gezondheidscentrum in Noordwijk aan zee. In ons centrum beiden we diverse diensten aan zoals algemene fysiotherapie, echo-onderzoek en shockwave, manuele therapie en revalidatie. Plan een intakegesprek in bij één van de fysiotherapeuten van het team om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

ma – do 08:00 – 19:00
vrij – 08:00 – 18:00
zat – 08:00 – 12:30

Vragen? Stuur ons een berichtje.